TV-sztárok

Kerényi Miklós sírt, amikor fiai nevet változtattak

Tizenévesen változtattak nevet Kerényi Miklós Gábor fiai. Most elárulták, hogy miért.

Kerényi Miklós Máté színművészt eredetileg Kerényi Máté Zsolt, míg balettművész bátyját, Kerényi Miklós Dávidot Kerényi Dávid György néven anyakönyvezték eredetileg – tudta meg a Bors. 12, illetve 14 évesek voltak, amikor elhatározták, hogy megváltoztatják az egyik keresztnevüket, ők is Miklósok lesznek, akár az édesapjuk, Kerényi Miklós Gábor

“Az édesapám Kerényi Miklós György, én Kerényi Miklós Gábor va­gyok, erre föl kitalálták, hogy ők is Miklósok lesznek. Nagyon meghatódtam, annyira, hogy meg is könnyeztem. Magam és édesapám miatt is, aki híres operaénekes volt” – mesélte a lapnak az Operettszínház művészeti vezetője.

Az idősebb fiúnak, Dávidnak már van egy gyermeke, aki a Kerényi Miklós Zsombor nevet kapta. Máté és felesége, Dancs Annamari pedig most várják az első gyermeküket, akinek az első keresztneve egészen biztosan szintén Miklós lesz, hiszen ez náluk már családi hagyomány.

Ezért változtattak nevet a Kerényi fiúk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top