TV-sztárok

Joshi Bharat felesége kitálalt, válságban a házasságuk

Többször lehetett már hallani, hogy évek óta gondok vannak Joshi Bharat és Csilla házasságával. Ám a műsorvezető mindig cáfolta a híreket. most azonban kiderült az igazság.

Joshi Bharat és Csilla 26 éve házasok. Úgy tudni, a bajok nyolc éve kezdődtek, de idén mélyült el igazán a magánéleti válság – írja a Bors. A műsorvezető  január óta nem hordja a jegygyűrűjét, és már más az állandó lakcíme, mint ahol a feleségével élt. Minderről korábban a Blikknek azt nyilatkozta, azért nem hordja a gyűrűt, mert kihízta, és azért lett más a lakcíme, hogy ne találjanak rá illetéktelenek.

Ám hiába a magyarázkodás, Joshi Bharat, a felesége, Csilla meglepő dolgot posztolt a Facebookon, ami azt támasztja alá, hogy már nyolc éve gondok vannak a házasságban. “A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem!” – írta.

A Bors felkereste a műsorvezetőt, aki szeretné kizárni a nyilvánosságot a házassági válságából. “Minden házasságban vannak problémák, de meg fogjuk beszélni őket” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top