TV-sztárok

Varga Miklós és Varga Vivien között nincs tabutéma

Az alma nem esik messze a fájától, az apjához hasonlóan a Sztárban sztár + 1 kicsi szereplője, Varga Vivien is nagyon tehetséges. Varga Miklós a lányáról mesélt.

A Sztárban sztár +1 kicsi versenyzője, a 15 éves Varga Vivien egyre nőie­sebb. Az édesapának, Varga Miklósnak nehéz elfogadnia, hogy gyermeke lassan felnő, abban viszont maximálisan megbízik, hogy ő és felesége a megfelelő értékeket adták át a ikreknek, Viviennek és Szabolcsnak  írja a Blikk

“Jóleső érzés látni, hogy Vivien tehetséges és – ahogy tanulja ezt a szakmát – egyre profibb előadó is. Persze azt is észrevettem, hogy igazi érett kis hölgy lett belőle, de az maximálisan az ő döntése, hogy mikor kezd el foglalkozni ezzel a kérdéssel. Egyet azonban tudok, hogy teljesen megbízhatok majd a döntésében – jelentette ki Varga Miklós. – Úgy neveltük őket, hogy el tudják dönteni, mi a jó és mi a rossz. A mi családunkban az őszinteség, a sok beszélgetés és a bizalom a legfontosabb, és ez mindenki részéről kölcsönös. Éppen ezért a gyerekeim mindent elmesélnek nekünk, sosem volt nálunk tabutéma.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top