TV-sztárok

Kocsis Korinna Európa legszebb lánya 2016-ban

Újabb magyar sikernek örülhetünk. A hazai szépségversenyeket többször is megjárt Kocsis Korinna ezúttal egy nemzetközi versenyen a legszebb európai hölgy címét söpörhette be. És hogy hányadik helyen végzett, minden fontos információt elárulunk, sőt a díjátadó videóját is megnézheted.

December első hétvégéjén rendezték meg a lengyelországi Krynica-Zdrój városában a Miss Supranational 2016 elnevezésű, rangos nemzetközi szépségversenyt. Az elsőt egyébként még 2009-ben rendezték, akkoriban még “csak” negyven országból érkeztek a szebbnél szebb lányok, idén már hetvenegyen szálltak versenybe a legszebbnek járó koronáért.

A szépségverseny döntőjét százhúsz országban közvetítették, több mint 100 millió nézőt ültetve a képernyők elé. A legnagyobb dicsőségünkre a legszebb öt lány közé választották a hazai versenyeken többször részt vett és botrányt is okozott Kocsis Korinnát is. A színpadra Korinnát szólították elsőként, őt követte az indiai, a Srí Lanka-i, majd a Suriname-ből érkezett szépség, végül pedig a venezuelai lány, aki kis híján hasra esett a holdjáró cipőben.

Kocsis Korinna a versenyben nemcsak a legszebb európai lánynak járó címet gyűjthette be, őt választották a királynő első udvarhölgyének is. A szépségverseny történetében immáron másodszor avattak indiai győztest, a legszebbnek járó korona Srinidhi Shetty fejére kerülhetett – tudta meg a Bors.

Kocsis Korinnát választották a legszebb európai lánynak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top