TV-sztárok

Gáspár Laci összeomlott

Gáspár Laci több produkciót is megkönnyezett az X-Faktor ötödik élő show-jában. Kiderült, hogy az édesapja miatt borult ki. Elárulta a részleteket.

Gáspár Laci a Ham Ko Ham zenekar produkciója közben érzékenyült el, amikor a srácok belekezdtek Gergely Robi Emanuel című dalába. “Többet jelent nekem ez a dal, mint másoknak. Hosszú évek óta nem hallottam, talán szándékosan kerültem is. Amikor gyerek voltam, az apukám mindig ezt gitározta nekem. Annak ellenére, hogy nagyon nagy szegénységben éltünk, apu mindig teremtett alkalmat egy kis vidámságra. Nehéz volt neki, hiszen tíz évig küzdött a betegséggel, de ezzel a nótával mindig mosolyt csalt az arcunkra. Nehéz volt hagyományos apa-fiú viszonyt kialakítani, mert amióta az eszemet tudom, apukám mindig nagyon beteg volt. Neki a zene volt a kapaszkodó. Emlékszem a pillanatra, amikor az ő hatására úgy döntöttem, hogy elkezdek zenélni” – mesélte az X-Faktor mentora a Blikknek.

Gáspár Laci arcára Opitz Barbi produkciója is könnyeket csalt. “Barbi még szemtelenül fiatal, mégis egy igazi őstehetség, akárhányszor meghallom a hangját, mindig megindít bennem valamit. Amikor ő énekelt, akkor is eszembe jutott a gyerekkorom és az édesapám szenvedései. Bevallom, kicsit olyan, mintha apukám itt lenne körülöttem, amikor Barbi énekel”  mondta az énekes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top