TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa 7 napon át csak ivott

Demcsák Zsuzsa egy szigorú méregtelenítő kúrát csinált végig, melyet már évek óta tervezett. A 38 éves tévés ezért 7 napon keresztül csak ivott; meglepetésként érte, ahogy a teste reagált a kúrára.

Demcsák Zsuzsa csatlakozott egy csoporthoz, hogy kipróbáljon egy szigorú méregtelenítő kúrát – írja a Bors. “Nem a fogyás volt a célom. Minimum öt-tíz éve terveztem ezt a kúrát a barátnőmmel, Kandász Andreával” – árulta el a magánéleti titkairól valló műsorvezető, aki november végén utazott Visegrádra egy böjtölő csoport tagjaként.

Mint mondja, naponta 4-5 liter folyadékot vittek be a szervezetükbe, és a szigorú böjt ellenére egyáltalán nem volt éhes. “Különleges kirándulás volt ez a saját lelkünkben. Fantasztikus, hogy semmi mással nem kellett foglalkozni, csak saját magunkkal” – tette hozzá a szépészeti beavatkozáson átesett Demcsák Zsuzsa. Azt is elárulta, hogy azóta leszokott a kávéról, és zöld teával indítja a napját, ráadásul több az energiája is, nem stresszel annyit, mint előtte.

Demcsák Zsuzsa 7 napon át csak ivott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top