TV-sztárok

Puzsér Róbert nekiment Gyárfás Tamásnak

Puzsér Róbert szerint az összes magyar úszó fellélegezhet. Elmondta, hogy büszke Hosszú Katinkáékra, de mondott még mást is GyárfásTamás lemondásáról.

Szerdán lemondott Gyárfás Tamás, az úszószövetség elnöke. Hosszú Katinka azonnal véleményezte a történteket. A Digi Sport–Live Chat csütörtöki vendégeként pedig Puzsér Róbert is megtette ezt, a tőle megszokott sajátságos stílusban.

“Katinka és Shane ebben az úszóközegben legalább felrúgta a Magyarországon bevett kereteket. Ezt az uram-bátyám, végtelenül hatékonytalan, nem profi és végtelenül feudális működést. Hoztak egy lélegzetvételnyi Amerikát, ami nem ez az áporodott magyar közeg. Nagyon nagy büszkeség, hogy ezt a szellemet ide tudták hozni Amerikából és meg tudták buktatni Gyárfás Tamást. Az összes úszó fellélegzett, mintha lekerült volna róluk a nyomás. Mindenkinek egy kő gördült le a szívéről. Igen, egy sötét zsarnok eltakarodott” – mondta Puzsér Róbert.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top