TV-sztárok

Kis Grófo reagált Szabó Zsófi durva kijelentésére

Kis Grófo reagált Szabó Zsófi kijelentésére, miszerint szégyent hoznak a cigányságra, és az apja szavait is megmagyarázta. Ezek után Szabó Zsófi elnézést kért.

Szabó Zsófi durva kijelentést tett az esti Frizbiben, azt mondta Kis Grófóék hoznak szégyent a cigányságra. Ezzel arra reagált, hogy Hajdú Péter felemlegette Kis Grófo édesapjának szavait, melyek a következők voltak:  “Nálunk abszolút nem szokás, hogy a férfi házimunkát végezzen, a nő pedig nem dolgozhat. De olyanról sem lehet szó, hogy az asszony nélkülünk elmenjen mondjuk mulatni. Ha bármilyen vendégünk van, nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket.”

Erre reagált olyan hevesen Szabó Zsófi, mert szerinte ez nem így van, ismeri a hagyományokat, hiszen cigány családba házasodott. “Kérdeztem Zsoltit, hogy ez hogy van, mert olvastam az újságban, és mondta, hogy ez hülyeség” – magyarázta.

A Blikk megkereste Kis Grófót, aki alaposan meglepődött. “Én úgy gondoltam, hogy jóban vagyunk, de nem láttam még ezt a műsort, ezért sem szeretnék rosszat mondani rá. Majd felhívom, és megkérdezem tőle” – válaszolta diplomatikusan az énekes, majd hozzátette, édesapja szavai félreérthetők lehettek, mert nem tudta pontosan kifejezni magát. Úgy értették, hogy ha például egy ötfős férfi társaság ül az asztalnál, nem szokás, hogy a nők közéjük ülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top