TV-sztárok

Stahl Judit: a Tények az nem híradózás

Stahl Judit öt év után a saját főzőműsora kedvéért hagyta ott a Tényeket. A döntést nem bánta meg. Kifejtette a véleményét a mai híradózásról.

Stahl Judit a TV2 emblematikus arca volt, de 5 év híradózás után döntenie kellett: vagy a tények, vagy a saját főzőműsor. “Amikor megalakultak Magyarországon a kereskedelmi csatornák, az nagyon izgalmas volt, de azt tudtam, hogy nem innen fogok megöregedni, nagymamaként már biztosan nem olvasok híreket. Anno nem tudtam, hogy mire mondok igent: hogy mire éjfélre hazaérek már egyetlen barátom sincs ébren, hogy micsoda magányos élete ez, és mennyire monoton. Izgalmas volt, de a negyedik évtől kezdtem unni, akkor akartam főzni, de nem engedték a kettőt egyszerre” – mondta.

“Döntenem kellett, és bár hatalmas kockázatot éreztem benne, nem bántam meg. Az elmúlt tizennégy év alatt arról győződöm meg napról napra, hogy nagyon jó döntést hoztam. Én nem tudnék, képtelen lennék visszamenni ebben a világba. Képtelen lennék visszamenni abba, amit ma híradózásnak hívnak, mert ez nem híradózás. Nem is nézem a Tényeket már” – magyarázta Stahl Judit D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal című műsorban. 

Stahl Judit elmondta a véleményét a híradózásról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top