TV-sztárok

Bajor Imre fia: ha apa ezt látná, hol élek…

Már több mint két éve, hogy Bajor Imre nincs köztünk, gyerekeiről azóta ritkán hallunk. Most a színész fia, Bajor Marci mesél arról, hogyan él az édesapja halála óta.

Az már korábban kiderült, hogy Bajor lánya, Lili a Színművészeti Egyetemre jár, hallottunk arról, amikor az édesapja híres darabjában, a Mágnás Miskában kapott szerepet. Bajor Marci modellkarrierje is téma volt, most pedig a Story magazinnak mesél arról, hogyan él egyetemistaként. 

“Ha apa láthatná ezt az albérletet, az iszonyat királyság lenne, bár ha együtt választhattunk volna lakást, talán eggyel jobb helyen laknék…”

Bajor Imre halála előtt került igazán közel a fiához, de a kapcsolatuk Marci kamaszkorától szoros volt. Annak idején együtt utaztak Kínába, ahol a színész reménykedett abban, hogy találnak számára is megfelelő gyógymódot. Végül éppen Marci volt az, akinek meg kellett mondania az apjának: nincs esély. 

Emlékekről és a mostani életről a fiú a Story magazinnak mesélt. 

Bajor Imre fia: ha apa ezt látná, hol élek...

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top