TV-sztárok

Szívszorító vallomást tett Szacsvay László

Bár Szacsvay László nem szokott nyilatkozni a feleségével történtekről, most néhány mondat erejéig kivételt tett. Szívszorító, ahogy mesél a balesetről.

Szacsvay László felesége, Claudia tavaly augusz­tus 26-án szenvedett tragikus balesetet, amikor kiesett belvárosi lakásuk ablakából. Tizenöt métert zuhant, ennek következtében súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett. A színész Veiszer Alinda hétfői műsorában beszélt a szörnyű eset körülményeiről.

“A lakásban voltam, mikor megtörtént a baleset. Olyan furcsa lakásunk van, hogy én kint mosogattam a konyhában, ő meg bement, és úgy döntött, hogy gravitál. Jó sokáig beszélgettem vele, de már nem volt ott… – kezdte. – Claudia jól van, tudunk kommunikálni. Az, hogy él, egy Guinness-rekordba való, az, hogy hova tudtunk eljutni másfél év után, az szintén… a jövőről nem nagyon gondolkodom… a jelent kell megélni és megoldani. A múlttal sem szabad sokat foglalkozni, mert azon változtatni úgysem lehet” – véli Szacsvay László, aki a humorral próbálja gyógyítani magát. – A humor az egyetlen fegyverem. Bár tragikus, de van tragikomédia is! Jelmondatom az Ember tragédiájából: Tragédiának nézed? Nézd komédiá­nak, és mulattatni fog” – idézi a Blikk.

Szívszorító vallomást tett Szacsvay László

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top