TV-sztárok

Lilunak megrázó élményben volt része

Lilu hozzá van szokva, hogy a Keresem a családom forgatása alatt a legkülönbözőbb emberekkel találkozik. Ám, ami most várta, arra ő maga sem számított.

Lilu az Egyesült Államokba utazott, hogy felvegyen egy interjút egy Amerikába disszidált magyar házaspár elveszettnek hitt gyermekével. A szülők már nem élnek, magyar rokonok kérték fel a Keresem a családom stábját, hogy kutassák fel a még élő örökösöket. Sikerült is megtalálniuk Mike-ot, aki magányosan él Kaliforniában. Az interjúig minden rendben is ment, a férfi örült a megkeresésnek. Ám a személyes találkozó alatt kiderült: Mike valamilyen durva tudatmódosító szer hatása alatt áll.

“Amikor megérkeztünk ­Mike-hoz, azonnal láttam, hogy nincs rendben. Bevallom, az interjú egy pontján volt egy pillanat, amikor rossz érzésem lett, és ijesztő volt Mike kiszámíthatatlan viselkedése. Akkor hátrapillantottam az operatőr kollégámra, a csapatra, és tudtam, biztonságban vagyok” – mesélte Lilu a Blikknek.

Az adás kedd este lesz látható az RTL Klubon.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top