TV-sztárok

Apja halála miatt Gáspár Lacit bűntudat gyötri

Gáspár Laci az X-Faktor szombati adásában bevallotta, hogy nehezen beszél az érzéseiről. Most azt is elmondtra, miért tartja fontosnak, hogy változtasson ezen.

Gáspár Laci igazán nyitott, de az érzéseit nehezen fejezi ki. Viszont nagyon igyekszik, hogy változtasson ezen. Az X-Faktor legutóbbi adásában például így szólt párbajozni készülő mentoráltjához Fejes Szandrához:“Tudom, hogy né­ha nehezen mutatom ki, mit ér­zek. Tudom, hogy néha nem lehet engem érteni – de nagyon szeretlek téged.”

A Borsnak mesélt arról, hogy mindig befelé forduló volt, ezért édesapjának sem mondta el az érzéseit, viszont már rájött, hogy milyen fontos lett volna, ezért próbál érzelmileg is nyitni mások felé. Miután – valóra váltva saját és édesapja álmát – a Megasztárban elérte a “2004 legjobb férfihangja” címet, elveszítette alig 47 éves édesapját. A fájdalmas tragédia élete legfontosabb tanulságára döbbentette rá. Nem tudott elbúcsúzni az apjától, és az sem nyugtathatta, hogy úgyis tudja, miként érez iránta. És bár eltelt azóta tíz év, Gáspár Lacit azóta is keserves bűntudat gyötri amiatt, hogy nem éreztette eléggé édesapjával a szeretetét.

“Már sosem lesz alkalmam tudatni vele, hogy miként érzek iránta, és hogy milyen sokat jelent nekem. Ez borzasztóan fáj, és örökké bánni fogom. Viszont ez emlékeztet arra, hogy mindig fel kell vállalnom az érzelmeimet, mindig hangot kell adnom nekik” – mondta.

Bűntudat gyötri apja halála miatt Gáspár Lacit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top