TV-sztárok

Kefir súlyosan fejsérült anyukája nem érdekli a könyvtárat, ahol leesett a lépcsőről

Kefir édesanyja még mindig szenved a fejsérülése miatt, és sajnos a kálváriájának koránt sincs vége. Az asszony szerint még csak az állapotáról sem érdeklődtek soha a könyvtárból, ahol megcsúszott a lépcsőn.

 

Kefir édesanyja a  siófoki könyvtár csúszós lépcsőjéről zuhant le, és súlyosan megütötte a fejét: agya két oldalt bevérzett, koponyája betört, a homloklebenye megsérült. Legalább fél órán keresztül hevert a lépcső alján, mire egy járókelő mentőt hívott, az énekes szerint a könyvtár letagadta azt is, hogy az édesanyja náluk járt volna akkor.

“Megvisel ez az állapot, mert nem élhetem a régi életemet. Mindig besegítettem a családnak, hoztam-vittem az unokákat kocsival, és ez nagyon hiányzik. Ingerlékeny lettem, apróságokon is felhúzom magam” – mondta a Blikknek az asszony. 

“Soha nem kapom vissza a régi édesanyámat” – mondta az énekes. “Régen imádott főzni, most már nem szokott, többé nem ehetek a főztjéből, és ezt már senki nem tudja visszaadni.” Kefir és családja jogi útra tereli az ügyet, még nem tudják, mennyi kártérítést követeljenek a könyvtártól.

“Az intézmény a közelmúltban épült, a lépcső biztonságos és rendeltetésszerű használatra alkalmas, kialakítása megfelel az építési követelményekről szóló kormányrendelet előírásainak. Mindenki nagyon sajnálja a hölgyet, jobbulást kíván neki” – mondta a siófoki önkormányzat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top