TV-sztárok

Mata Ricsi családja komoly döntést hozott

Az édesapja biztos abban, hogy Mata Ricsi az énekesi pályára született, ezért a család komoly döntést hozott, hogy az X-Faktor után is támogatni tudják a fiút.

Mata Ricsi egész családja kész felköltözni a fővárosba a borsodi faluból és új állás után nézni, hogy segíteni tudjanak a fiúnak az X-Faktor után. “Óriási szó ez nekünk és az igricieknek, hogy Ricsi a semmiből egy ilyen nagy műsorba bekerült, és szeretnénk, hogy ez a népszerűség meg is maradjon. Akárhogy is alakul a műsor, Ricsi nagy valószínűséggel Pestre költözik majd januártól, ám egyedül semmiképp nem vágna neki, hiszen hatalmas a főváros, ő pedig gyerek még ahhoz, hogy egyedül éljen” – mondta a Blikknek Ernő, Mata Ricsi édesapja.

Mata Ricsi családja komoly döntést hozott

Összeültek a család felnőttjei, s a kupaktanács azt a döntést hozta, hogy elhagyják az igrici otthont, a munkájukat, mindent, és felköltöznek Pestre. Ernő és felesége mellett mindhárom testvér, a 21 éves Ernő, a 18 éves Vivien és 17 éves Roland is kész arra, hogy új fejezetet nyisson életében. “A tervek szerint majd kibérelünk egy lakást. Ehhez természetesen az kell, hogy kifizessük a kau­ciót, de mindannyian elkezdünk majd munkát keresni, amint a fővárosba érünk, és így sikerülhet is a cél. Biztos munkával könnyebben támogatjuk majd Ricsit is a karrierje kezdetén” – mondta az apuka.

 Hamarosan azt is el kell dönteni, hogy mi legyen a 15 éves fiú tanulmányaival. Mata Ricsi jelenleg is a helyi iskola nyolcadik osztályos tanulója, de igazgatói engedéllyel ezt a félévet igazoltan kihagyja, és januárban pótolja majd a lemaradást. “Az éneklés most mindennél fontosabb. Ha kell, halaszt egy évet” – jelentette ki Ernő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top