TV-sztárok

Várkonyi Andrea: senki nem segített

Várkonyi Andrea még lábadozik a balesete után, de ma reggel részletesen beszámolt arról, mi történt. Bár elmondása szerint szerencséje volt, de a kocsiból sokáig nem tudott kiszállni.

“A beleset után egy-két nappal kezdenek el fájni a lágy részek, húzódások-zúzódások, én is így vagyok ezzel. A fejem fáj, sántikálok, púpom van, most már a nyakam fáj, a karom is” – kezdte Várkonyi Andrea, akit a Mokkában Demcsák Zsuzsa kérdezgetett. 

A műsorvezető telefonon jelentkezett be, és igyekezett higgadt hangon beszámolni a balesetről. Várkonyi Andrea egyúttal azt is tisztázni akarta, hogyan is történt az egész, mert szerinte sok téves információ kering. 

“Az Árpád híd felől hajtottam a Vörösvári út felé, egyenesen, amikor zöldre váltott a lámpa, elindultam, a semmiből, balról borzasztó gyorsan jött a furgon, és én csak annyit láttam, hogy becsapódik.”

Várkonyi Andrea: senki nem segített

Jelenleg még vizsgálják a baleset körülményeit, ezért Várkonyi nem akart semmit kijelenteni, noha az eddigi beszámolók szerint úgy tűnik, nem ő volt a hibás. A furgonban három férfi ült, Andi egyedül volt, és egy kicsit indulatosan tette hozzá: “Ők nem ismerték el a balesetet, odajött az egyikük, lehúztam az ablakot, és azt se kérdezte meg, hogy vagyok, vagy miért nem szállok ki. Nekem esett, és elkezdett gorombán beszélni, hogy én hogy jöhettem ilyen gyorsan, amit nem teljesen értek, mert én álló helyzetből indultam, és kb. 8 métert haladtam, max. 20-30-cal mehettem.”

De nem csak a furgonban ülők voltak érdektelenek. “Azt képzeljétek el, hogy senki, de senki nem állt meg, hogy négyünk közül jól van-e mindenki, és kell-e mentőt hívni. Senki, de senki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top