TV-sztárok

Vele rivalizál Stohl András

A Válótársak című sorozatban testvérpárt alakítanak, de nem túl rózsás a viszonyuk, színészként pedig riválisok. Mutatjuk, kivel rivalizál Stohl András.

Ha a tipikus családapa szerepére keresnek színészeket, akkor ma Magyarországon egyértelműen két színész jut a producerek eszébe: Stohl András és Nagy Ervin, ugyanis hasonló a karakterük., tehát a szakmában riválisai egymásnak, de ők poénként élik meg mindezt.

“Nem érintjük egymást Andrással, mert öregebb és alacsonyabb nálam – kezdte nevetve Nagy Ervin. – Ez egy egészséges harc a szakmánkban. Miközben mindketten halljuk, figyeljük a másik miben szerepel, milyen munkákat kapott. Biztos én is felkapom majd a fejem, amikor jön az új generáció, és eljátssza a szerepeket, amikről azt gondoltam, még rám várnak… Most Andrissal egy csárdába kerültünk és próbáljuk egymásra rárúgni az ajtót, de tesszük mindezt nagy tisztelettel. András a munkában maximalista. Sokkal jobb olyan partnerrel játszani, akivel van egy kis feszültség, ezt remekül használjuk munka közben. Utána pedig vagyunk olyan kulturáltak, hogy nem visszük tovább a civil életünkbe” – mondta a színész.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Hasonló humorunk van Ervinnel, ez pedig nagyon fontos!  Már csak azért sem lehet konkurencia, mert magasabb nálam, no meg jobb is, mint én” – válaszolt viccesen Stohl András a Blikknek, aztán kicsit komolyabbra fordították a szót.

 Nagy Ervin egy régebbi esetet idézett fel, amikor a kollégája kisegítette őt. “Szeretem a nagyvonalú embereket, és András az! 20 évesen bekerültem a színházba, és akkor kapott egy “kis Stohlt” maga mellé. De amikor az volt a helyzet, hogy lekéstem a buszom, beültetett a kocsijába és hazavitt, pedig 70 kilométerre laktam. Álmos volt, nem is beszélgettünk az úton, de hazavitt. Azt gondolom, én is ilyen lettem. Valójában, ha bajba lennék a délszláv határon, mert lerobbant volna az autóm, vagy kiraboltak volna, akkor nyugodtan felhívhatnám, és ő is megtehetné fordított helyzetben. Mi nem vagyunk olyan barátok, hogy egymáshoz átjárunk, de bármiben számíthatunk egymásra” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top