TV-sztárok

Való Világ: Nagy bejelentést tett Zsolti

Zsolti kezébe vette a sötétkék kendőt, aztán meglepő dolgot tett. Megkérte szerelme kezét – élő adásban. Vajon, mi lesz a válasz? Vasárnap remélhetően ezt is megtudjuk, éppúgy, mint a párbaj eredményét.

Mielőtt Zsolti nekikezdett volna az indoklásnak, kezét tördelve egészen különleges bejelentést tett. Élő adásban kérte meg szerelme kezét. Azt mondta, “nagyon szeretlek, sajtos kifli”, majd hozzátette, bízik benne, vasárnap a táblán olvashatja szerelme válaszát. És miért épp a Való Világ élő adásában kérte meg párja kezét? Mert szerelme azt szerette volna, ha valamilyen különleges módját találja ennek. Kétségtelen, hogy az volt.

Aztán viszont jöhetett a Kihívás! Zsolt hosszasan érvelt, miért éppen Dávidnak adja a sötétkék kendőt, érvei között szerepelt az is, hogy olyan ellenfelet szeretne, akivel igazi kihívás lesz a vasárnapi párbaj. Hogy ki maradt a villában, még nem tudni, annyi viszont már biztos, hogy Mici, Zsolti és Dávid vívnak meg egymással a Való Világ 8 győzelmének újabb lehetőségéért.

 

Élő adásban kérte meg szerelme kezét Zsolti

(RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top