TV-sztárok

Majka teljesen kiakadt: Van egy kis gond!

Egyik pillanatról a másikra törölték a Youtube-ról Majka 15 év című számát. A rapper – érhető módon – teljesen kiakadt.

Egy videóban próbálja megmagyarázni Majka, miért tűnt el klipje az internetről. Egy külföldi cég szedette le a videót annak ellenére, hogy Majka állította: egy másik cégtől hivatalosan megvásárolta a zenei anyagot. “Nem tudom, hol lesz vége, erkölcsileg sem mindegy, hogy jövök ki ebből. Amúgy meg, kérem szépen, ez egy több milliós projekt, hogy mi ebbe befektettünk időt, energiát, majdnem egy évig dolgozott rajta, aki a videoklipet rajzolta.”

Egyelőre senki sem tudja, hol lesz vége a csatározásnak, de aki szeretné megismerni az ügy részleteit, nézze meg az alábbi videót.

Nem csoda, hogy a zenész fortyog, hiszen nagyon fontos számára, hogy klipjei pörögjenek a neten, és Majka mindig büszke volt rá, hogy ő az egyik legnépszerűbb magyar előadó a videómegosztó oldalon. Ráadásul, mindent törvényesen, jogtisztán intézett, és egy gombnyomással lenullázták a munkáját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top