TV-sztárok

Ki ez a fiú Cserpes Laura mellett?

Az eddigi híresztelések szerint úgy tudtuk, hogy az énekesnő Gyurta Dániel úszóval van együtt. A képen látható fiú viszont nem az olimpikon.

November elején terjedt el a hír, hogy Cserpes Laura és Gyurta Dániel összejöttek. Akkor ezt írtuk: “Információk szerint Gyurta és Cserpes Laura kapcsolata az énekesnő egyik őszi koncertjén kezdődött. »Dani elment a barátaival szórakozni, és persze az sem volt titkolt célja, hogy megismerkedjen Laurával« – mondta a Blikknek egy Gyurtához közeli forrás, és hozzátette, hogy az úszó a koncert végén odament Cserpeshez, és udvariasan bemutatkozott neki. Megjegyzik, hogy az énekesnő már a koncert alatt kiszúrta a neves vendéget a nézők között. A lap szerint már aznap este hosszasan beszélgettek, és nem maradt el a folytatás sem.”

Ki ez a fiú Cserpes Laura mellett?

Na de akkor mit keres Laura az alábbi képen egy másik fiúval? Nem kell aggódni, hiszen ő nem más, mint Horváth Roland, aki a fodrásza és a legjobb barátja is egyben. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top