TV-sztárok

Jáger Kinga és Ónodi János a kapcsolatukról mesélt

Eddig nem igazán beszéltek róla, de különleges kapcsolat van az X-Faktorból kieső Jáger Kinga és Ónodi János között. Még a szobájuk is közös volt.

 A harmadik élő show után Jáger Kingának és Ónodi Jánosnak kellett távoznia. Jáger Kinga a Blikknek mesélt a kapcsolatukról. “Örülök, hogy Janival egyszerre estünk ki. Persze ez így furán hangzik, mert szerettem volna, ha továbbjut, de a mi kapcsolatunk igen különleges. 2012-ben egyszerre jelentkeztünk a X-Faktorba. Aztán eltelt négy év, nem is beszéltünk, és egyszer csak megtudtuk, hogy ismét találkozhatunk a meghallgatáson. Érdekes érzés volt, hogy megint összesodort minket a sors. Jó volt, hogy együtt menetelünk előre, a szálláson közös szobában is voltunk. Négy évvel ezelőtt én továbbjutottam a mentorházig, míg Jani akkor a táborban búcsúzott az X-Faktortól, most viszont párbajdal nélkül kellett távoznom, Jani viszont énekelhetett, így összességében pontosan ugyanannyi dalt mutathattunk meg – mondta Kinga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top