TV-sztárok

Zséda melltartó nélküli pikáns képeiért odavannak

Igazán művészi képek készültek az énekesnőről, aki még félmeztelenül is az a sejtelmes díva, akinek a legtöbb fotóján látjuk. Zséda rengeteg gratulációt bezsebelhetett a posztjáért.

Zséda is naptárral készül a következő évre,  amelyből részleteket is mutatott a rajongóinak. De senki ne gondoljon olyan Kiszel Tünde-féle megoldásokra, ez egészen más jellegű. Néhány pikánsabb fotó is bekerült az ízelítőbe.

Body&Soul #zséda2016 thank you @zsolyomi ???? #details #calendar @alexandra_kiado

Zséda (@zsedavue) által közzétett fénykép,

“Minden, ami belőlem látszik a színpadon, videoklipben, fotókon – ösztönös. Van egy nő, aki alkotóként szeretne elmondani valamit, és ebből következően mindenfajta közlése, megnyilvánulása ugyanabba az irányba mutat. Ha sikerül, leképez engem, az egész életemet” – mondta korábban Zséda, akinek néhányszor már a szemére vetették, hogy túl tökéletesen jelenik meg minden alkalommal. Ahogy fogalmaztak, nem elég kócos. Talán a naptárképek is túl rendezettek, de legalább egy kócos kép azért van az énekesnőről. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top