TV-sztárok

Fény derült Puskás Peti ifjúkori titkára

Fény derült Puskás Peti fiatalkori titkára. Az énekes elárulta, hogy régen mivel keresett pénzt magának. Ezt mi sem gondoltuk volna! Itt vannak a részletek!

Puskás Petit az édesapja küldte el dolgozni a középiskola után. “Nem vettek fel egyetemre, aztán egy nap apukám bejött a szobámba, és azt mondta: ugye nem akarsz egy évig itthon ülni? Így mentem el dolgozni, és nagyon örülök neki, hogy megtettem, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb” – árulta el a a The Biebers frontembere, aki eleinte sokat küzdött a munkája során.

Fény derült Puskás Peti ifjúkori titkára

 “Délelőttönként egy szálloda ajándékboltjában dolgoztam, délután pedig vigyáztam egy külföldi kisfiúra, akinek az édesapja üzletemberként dolgozott nálunk. Nem volt könnyű, sokat küzdöttem vele, és gyakran próbára tette a türelmemet – emlékezett vissza a népszerű előadó. – Az elején összeroppantam kicsit, de aztán megtanultuk kezelni egymást. Bevetettem a Pókember-fegyvert: ha rossz volt, megkérdeztem tőle, hogy szerinted Pókember csinálna ilyet? Persze hogy nem… Ez hatott. Az együtt töltött hónapok során nagyon megszerettük egymást, szinte a pótapukája lettem, így a »kényszermunkából« öröm lett” – mesélte.

Fény derült Puskás Peti ifjúkori titkára

Puskás Peti ma is imádja a gyerekeket, testvére csemetéivel is jól megtalálja a közös hangot, és egyébként is szívesen mozog a kicsik társaságában. Éppen ezért örömmel vállalta, hogy a hétvégén feleleveníti bébiszitteri emlékeit, és pénteken beáll felvigyázónak a budapesti BabaMama Expo gyermekmegőrzőjébe, ahol ott lesz Ördög Nóra, Tatár Csilla és Béres Alexandra is, aki az egészséges életmódra tanítja majd a kismamákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top