TV-sztárok

Növényi Norbert golyóálló mellényt hordott

Növényi Norbert önéletrajzi könyvében elárulja, hogy a 80-as, 90-es években milyen alvilági dolgokba csöppent bele. Még golyóálló mellényt is hordott, úgy gondolta, jobb félni, mint megijedni.

Növényi Norbert Hajdú Péter műsorában és önéletrajzi könyvében is mesélt arról, hogy azért hordott golyóálló mellényt, mert több ismerősét lelőtték  írja a Blikk. A 80-as években portásként is dolgozott a sport mellett, illetve a 90-es évektől a Hully Gully diszkó társtulajdonosa lett. Volt olyan, hogy minden este védelmi pénzt követeltek tőle, de nem fizetett. Előfordult, hogy két órára lezárták a helyet, a vendégeket megmotozták a rendőrök, közben a kutyák is figyeltek. Aztán jöttek az egyre durvább sztorik. “Egyik este bejöttek az üzletbe, és géppisztolyt fogtak az öcsémre. Játszották az eszüket. Én aznap nem dolgoztam, csak másnap mentem be”  mesélte Növényi Norbert az ATV-n látható Esti Frizbiben.

Növény Norbert golyóálló mellényt hordott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top