TV-sztárok

X-Faktor: Dmitrij Gorbunov újra szingli

Dmitrij Gorbunov nemrég egy budapesti plázában örülhetett a tini lányok rajongásának. Úgy látszik, a lányoknak már szabad a pálya, ugyanis az énekes négy év után újra egyedülálló.

Dmitrij Gorbunov kíséret nélkül érkezett szombaton az RTL Klubba. Budapesti rokonának nem volt ideje elmenni vele, barátnője pedig azért nem volt ott, mert szakítottak. Az énekes eddig nem beszélt kapcsolatáról, nem szerette volna, hogy azt higgyék, az X-Faktor tette tönkre szerelmi életét. “Közel négy évig voltunk együtt, nagyon jó időszak volt ez mindkettőnk számára, ám az utóbbi időben elromlott valami. A párom már nem fogadott el úgy, ahogyan vagyok, mindent meg akart rajtam változtatni. Nekem ez nem felelt meg, nem is hagytam magam, és ez természetesen elvezetett a szakításhoz”  mesélte az énekes, akit imádnak a tinilányok. Az X-Faktor sztárja jelenleg nagyon elfoglalt, és a munkájával akar foglalkozni- írja a Blikk.

 

X-Faktor: Dmitrij Gorbunov újra szingli

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top