TV-sztárok

Liptai Claudia még egy ideig biztosan nem mehet férjhez

Nagy az öröm Liptai Claudiánál és Pataki Ádámnál, hiszen megszületett közös gyermekük. A pár boldogsága azonban nem teljes, Pataki Ádám ugyanis még nem tudott elválni a feleségétől – írja a Bors.

Liptai Claudia boldogságát egy picit beárnyékolhatja, hogy párjának, Pataki Ádámnak mai napig nem sikerült elválnia feleségétől, pedig egy éve, hogy beadták a válópert. A Bors információi szerint a cukrász volt párja próbálja minden eszközzel lassítani a válási folyamatot. “Ádám egy igazi úriember, ő nem akarja megrövidíteni a gyermekei édesanyját, természetesen gondoskodni akar az ikrei­ről is. Rendszeresen látogatja őket, közös programokat szervez, szívvel-lélekkel szereti a két ikerlányt és a nevelt lányát is. Az anyagiakról is nagyvonalúan rendelkezett, arról sem lehet szó, hogy emiatt nem mondták még ki a válásukat” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. Pataki Ádám nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. 

Liptai Claudia még egy ideig biztosan nem mehet férjhez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top