TV-sztárok

Rékasi Károly ezért nem tér vissza a Barátok köztbe

Rékasi Károly, a Barátok közt Bartha Zsoltja már augusztus óta nem forgat a stábbal. Ennek oka, hogy balesete után a színész lábában súlyos fertőzést találtak, mankóval jár.

Rékasi Károly az RTL Klub székháza előtt beszélgetett a Barátok közt két fontos emberével, Radnai György line producerrel és Rozgonyi Ádám kreatív producerrel. Felmerült a gondolat, hogy a Mátyás király tér hírhedt alakja újra látható lesz a sorozatban, ám sajnos ez csak szóbeszéd. A művész ugyanis mankó segítségével jár, balesete után lábában újra és újra fertőzést találtak – írja a Bors. “Kedves az érdeklődés, de most jöttem ki a kórházból ismét. Az ott kapott papírjaimat a háziorvoshoz vittem, hogy ki tudja állítani a táppénzes okmányokat, ugyanis mint minden munkavállalónak, nekem is igazolnom kell a munkaadóm felé a távollétemet. Mindössze ezt az igazolást hoztam be” – mondta Rékasi Károly.

 

Rékasi Károly nem tér vissza a Barátok köztbe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top