TV-sztárok

Berki elhagyja a kövér Hódi Pamelát, ez áll a házassági szerződésben

Berki Krisztiánnak annyira fontos, hogy gyermeke édesanyját ugyanolyannak lássa, amilyen a nő szülés előtt volt, hogy ezt még a házassági szerződésbe is belefoglalta. Hódi Pamelának a régi formájában kell ragyognia mellette.

Berki Krisztián és Hódi Pamela házassági szerződést írtak, amiben az egyik legfőbb pont az, hogy a modell nem hízhat 60 kilogramm fölé. Az Édes élet adásaiban többször piszkálta jövendőbelijét, ha a nő pizzázott, arra is volt példa, hogy natúr csirkét rendelt neki. “Megismerkedsz egy lánnyal, aki asszony lesz, gyermeked vagy gyermekeid édesanyja. Fontos, hogy később is ugyanabban az állapotban tündököljön” – mondta a szerződéshez ragaszkodó Berki Krisztián. Hódi Pamelának viszont a lakás és férje hűsége a fontos. A menyasszony azt mondja, nem a vagyonra pályázik, hanem kislányát és leendő gyermekeit szeretné biztonságban tudni írja a Blikk

Berki Krisztián kilóban méri a boldogságot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top