TV-sztárok

Vajna Tímea szépségversenye miatt jön haza Hien Amerikából

A Miss Universe Hungary egyik sztárvendége Hien lesz. Vajna Tímea annyira szeretné, hogy az énekesnő fellépjen a műsorában, hogy hazahozza Amerikából.

Hien már több mint két éve repülte át az óceánt, azóta a legjobb zenei egyetemre, a bostoni Berklee-re jár. Iskolaidőben nem sűrűn tér haza, viszont ha itthon van, koncertezik – írja a Blikk. “Hien két évvel ezelőtt fellépett a versenyen. Már a próbák alatt beleszerettem a hangjába, és abba, ahogyan dolgozik” – mondta Vajna Tímea, aki a nagyszabású show-ba sztárvendégnek hívta az énekesnőt. Persze Hien is nagyon örül, hogy két év után újra énekelhet a Miss Universe Hungary színpadán. “Akkor egy olyan dalt adtak nekem, amelyet magamtól sem a stílusom, sem a korom miatt nem választottam volna. A Cabaret című musical nagy dalát énekeltem el, és ez a visszajelzések alapján igazán jól sikerült, amelynek nagyon örültem, és büszke vagyok rá, hogy azóta is sokszor megdicsérnek miatta” – mondta Hien, aki titkos bulikba jár Amerikában.

Vajna Tímea szépségversenye miatt jön haza Hien Amerikából

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top