TV-sztárok

Varga Viktor teljesen lenullázta magát

Varga Viktor milliókat bukhat. Az énekes minden pénzét a készülő új lemezébe fektette, hogy így zárhassa le méltóképpen a kapcsolatát Cinthya Dictatorral...

Varga Viktor minden vagyonát – összesen mintegy kilencmillió forintot – a munkájába öli, szerelmes dalait három éve készíti, ezzel szeretné lezárni volt barátnőjéhez, Cinthya Dictatorhoz fűződő korszakát. “Én most mindent erre tettem fel. Van, aki szerencsejátékozik, én ebbe fektetem az összes pénzemet. Dupla vagy semmi! Évek óta gyűjtök egy saját lakásra, de úgy döntöttem, hogy a félretett kilencmillió forintomat beleölöm a készülő lemezbe. Eddig mindig mellettem állt egy kiadó, menedzsment, de most egyedül vagyok, és rá kellett döbbennem, hogy ez eszméletlen sok pénzbe kerül” – mesélte a Blikknek Varga Viktor.

Az album a Mi címet kapja, ami a szerző szerint a harmadik személy a párkapcsolatban – ahogy ez a Cinthyával való szerelmükben is létezett. “Minden dal egy érzésről szól, a legnehezebb érzéstől a legszebbig – magyarázta az útmutatót dalaihoz. – Előbbi a megcsalást, utóbbi pedig az esküvőt jelenti. Kiírtam magamból az összes hangulatot, ami csak létezik egy kapcsolatban, a dalok pedig segítséget is adnak az embereknek, hogyan lábaljanak ki egy csalódásból.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top