TV-sztárok

Való Világ 8.: VV Zsolti 14 évesen a drogozásról vallott Mónikának

A Való Világ 8. szériájából megismert VV Zsolti korábban is feltűnt már az RTL Klubon: évekkel ezelőtt a Mónika-show-ban vallott problémás gyerekkoráról.

A Blikk egyik szemfüles olvasója hívta a fel a figyelmet arra, hogy a Való Világ 8. egyik játékosa, VV Zsolti korábban is szerepelt már a képernyőn. A meleg fiú, aki néhány napja élete legnagyobb tragédiájáról vallott, évekkel ezelőtt, édesapjával a Mónika-show vendége volt, ahova azért ment el, hogy olyan dolgokat valljon be édesapjának, amiket korábban nem mert.

A műsorból kiderült, hogy miután Zsolti szülei elváltak, a fiút édesanyja nevelte egészen addig, míg megroppant egészségi állapota miatt már nem tudott gondoskodni a fiúról. Zsolti ezt követően gyermekotthonba került. Édesapja, aki a válás után újraházasodott, és új feleségével egy közös gyermeket is nevelt, elmondása szerint igyekszik mindent megtenni azért, hogy magához vegye idősebb fiát is.

 

A Való Világ játékosa a show-ban bevallotta édesapjának, hogy rendszeresen dohányzik, és azt is, hogy a drogot is kipróbálta már. Az apát látszólag nem lepte meg túlzottan a vallomás, mivel maga is intézetben nevelkedett, pontosan tudta, min megy keresztül a fia.

Olvass még többet a Való Világ 8.-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top