TV-sztárok

Gáspár Lacira rontott az X-Faktor egyik versenyzőjének anyukája

Szombat és vasárnap este már a táborban állnak az X-Faktor mentorai elé a versenyzők, ahol végre kiderül, hogy a nézők döntése alapján melyik kategóriát kapja idén Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti.

Nemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és még a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek a hétvégén, az X-Faktor táborában. Gáspár Lacin különösen nagy lesz a nyomás, hiszen nemcsak mentortársaival keveredik konfliktusba, hanem még az egyik versenyző szülei is rárontanak.

 “Engem nem érdekel, hogy a közönség azt ismételgeti, hogy szék, szék. Nekem azt kell néznem, hogy kinek van tényleg itt a helye a székeken” – mondja szigorúan Gáspár Laci. Az egyik versenyző szülei azonban nem tudnak beletörődni abba, hogy gyermeküknek nem ad esélyt az X-Faktor mentora.

Gáspár Lacira rontott az X-Faktor egyik versenyzőjének anyukája

A színfalak mögött egyenesen ráront Gáspár Lacira: “Ennek a gyereknek tönkreteszitek az életét.”

Hogy kinek az anyukája esett neki az X-Faktor mentorának, és hogy eléri-e célját, kiderül az X-Faktor szombat esti adásából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top