TV-sztárok

Csalódott a közönség Fluor Tomiék koncertjén

Egy megszólaltatott rajongó szerint csalódnia kellett a közönségnek a pécsváradi Wellhello koncerten, mert sokkal rövidebb volt a vártnál. Az együttesnek előre fizettek...

Ötvenedik éve rendezik meg a Pécsváradi Leányvásárt, ahol a Wellhello is fellépett, akikről játékfilm is készül, azonban az előre egyeztetett és kifizetett 90 perc helyett a polgármester szerint csak 60 percet voltak a színpadon. Úgy tudni, hogy az együttes előre megkapta a gázsiját, 2,5 millió forint plusz áfát. “A hír igaz!  A pénzt előre kifizettük, kilencvenperces műsorra szerződtünk. Jelenleg tárgyalásban vagyunk még a menedzserekkel, próbálunk egyezkedni, és vizsgáljuk, mi a teendő. Az is lehet, hogy peres útra kell majd vinni az ügyet” – mondta  Zádori János, Pécsvárad polgármestere.

A Bors megszólaltatott egy Ilonának nevezett rajongót is. “Este kilenctől fél tizenegyig hirdették meg a koncertet. Igaz, előtte volt eső, de a fellépés alatt egy csepp sem. Így nagyon meglepődtünk, amikor alig egy óra múlva a zenekar egyszer csak befejezte. Sokan ott maradtak, fütyültek, »vissza, vissza!«, kiabálták. Mi is vártunk picit, hátha folytatják, pedig tudjuk, sosem jönnek ki újra. Nem először voltunk ugyanis Wellhellón. Sokan csalódtak, és úgy érezték, becsapták őket” – mondta.

A Wellhello másképp látja a helyzetet. “A szerződésben szereplő időtartamra hivatkozni jogos Pécsvárad részéről, ténylegesen folynak a megrendelő és a Wellhello rendezvényszervezői között egyeztetések a visszatérítendő összeg utalásáról, hisz fel sem merült a lehetőség, hogy ez ne kerülne rendezésre, perre biztosan nem lesz szükség. Az is igaz, hogy a zenekar egyik tagjának betegsége és a rossz idő miatt a fesztiválokon bevett, rövidebb programot játszotta a csapat, de hogy a fellépés 60 perc lett volna, az tévedés. Ahogy az sem igaz, hogy a visszatapsnál a fiúk ne álltak volna újra színpadra, egyik legismertebb daluk, az Apuveddmeg a ráadásban hangzik el, anélkül pedig sosem fejeződött be Wellhello-koncert, ahogy szombaton sem” – tudatták a lappal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top