TV-sztárok

Családi tragédiájáról vallott ByeAlex

ByeAlex első látásra búskomor embernek tűnik, és maga is tisztában van vele, hogy nehezen tudja kimutatni az érzelmeit, azt is elmondta, hogy miért...

ByeAlex az édesapjáról mesélt, elárulta, hogy nem volt köztük szokványos apa-fiú kapcsolat, és ez megnehezítette a dolgokat. “Soha nem mondtam apámnak, hogy szeretlek, és ő sem nekem. Nem olyan apa-fia kapcsolat volt közöttünk, amelyben így fejeztük volna ki az érzéseinket. Nem azért, mert nem szerettük egymást, hanem mert így neveltek. Apám azt sem monda soha, hogy büszke lenne rám, de mindig is tudtam, hogy értékeli, amit csinálok. Emlékszem, a könyvem megjelenése után írta meg a Facebookra, hogy büszke arra, amit elértem, de személyesen már sosem volt alkalma elmondani, ugyanis egy héttel utána rá meghalt” – mesélte ByeAlex a Blikknek.

“Apa sosem volt egy dicsérő figura, mindig arra tanított, hogy soha ne bízzam el magam. Mindig csak azt költsem, ami a zsebembe van, és ne nyújtózkodjak tovább, mint ameddig a takaróm ér. Én azonban álmodozó alkat voltam, édesapám példáját követve ugyanakkor realista is, de bizalmatlan az emberek iránt. Sokáig azt gondoltam, hogy mindenki hazudik és át akar verni, de szerencsére ez a negatív hozzáállás sokat finomodott az utóbbi években a barátnőmnek köszönhetően” – mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top