TV-sztárok

Gregor Bernadett milliós pert nyert az RTL Klub ellen

Öt és fél év pereskedés után végre lezárult Gregor Bernadett és Fábry Sándor, illetve az RTL Klub ügye. A színésznő megnyerte a pert, milliókat kap.

Fábry Sándor 2011. januári műsorában komoly sértés érte Gregor Bernadettet. Egy paródiában dominaként ábrázolták. Bár a jelenetet a Bagi-Nacsa páros készítette, ők a színésznő felháborodását látva azonnal bocsánatot kértek, ezért őket nem perelte be. Fábry Sándor és a paródiának a képernyőjén helyt adó RTL Klub azonban alaposan megfizet a jelenetért, ami 2 millió forintba és az ahhoz adódó kamatokba kerül nekik, ugyanis Gregor Bernadett öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert. 

Nem mondom, hogy elégtételt nyertem, hiszen ezt a dolgot nem lehet nem megtörténtté tenni, de megmondom őszintén, nagyon megkönnyebbültem – mondta el a Blikknek a színésznő az Esti Frizbi Hajdú Péterrel felvétele után, ahol először számolt be arról, hogy hosszan húzódó pere lezárult, a bíróság pedig neki adott igazat. Az interjút vasárnap láthatja a közönség.

Gregor Bernadett milliós pert nyert az RTL Klub ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top