TV-sztárok

Távozik Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa komoly döntést hozott. Hát év után a búcsúzás mellett döntött a műsorvezető, amit a Facebook oldalán jelentett be a rajongóinak.

Csisztu Zsuzsa hét év után elbúcsúzott a sportcsatornától, a Digi Sporttól. “Éppen a mai nappal is egy ilyen fontos és régóta érlelődő döntés született meg bennem: több, mint hét éve, a legelső adásnaptól, valójában alapítóként vagyok tagja a Digi Sport magyarországi csapatának, de ez a tagságom a mai nappal véget ér. Elköszönök a csatornától, hiszen új kihívások és vadonatúj lehetőségek várnak, de ez egyben azt is jelenti, hogy a számomra mindig is kályhának tekintett sport világát nem hagyom magam mögött ezután sem. Hálás vagyok az elmúlt hét esztendőért, hiszen nagyszerű kollégákkal, kitűnő szerkesztőkkel, tehetséges riporterekkel és felkészült műszaki és háttércsapattal dolgozhattam együtt” írta a közösségi oldalán Csisztu Zsuzsa, aki még inni is szexin tud.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top