TV-sztárok

Berki megkérte Pamela kezét, szerződés is lesz

Végre elérkezett a nagy nap, Berki Krisztián megkérte Hódi Pamela kezét, a lánykérés igazán romantikusra sikerült, de szerelem ide vagy oda, házassági szerződés azért lesz.

Hódi Pamela nagy vágya teljesült, Berki Krisztián végre megkérte a kezét. “Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan a kislányunkat neveled. Te vagy a leghosszabb ideje mellettem, a leghosszabb ideje elviseled az összes dolgomat. Szeretném leélni veled az életem, szeretnék a társad lenni, szeretném, ha a társam lennél, szeretném, ha a feleségem lennél” – hangzott el a szerelmi vallomás Hódi Pamela 28. születésnapján, utána pedig a gyűrű is felkerült az ujjára.

Lehet, hogy másként tűnt, de bennem sosem volt kérdés, hogy a gyermekem anyja egyszer a leendő feleségem lesz. Igaz, éveken át izgultam, folyamatosan teszteknek és élethely­zeteknek vetettem alá magamat és Pamelát. Pontosan azért, hogy ezen a napon teljesen biztos lehessek a dolgomban – mondta el a Blikknek az újra az apaságra készülő Berki Krisztián, aki arra is kitért, hogy természetesen kötnek majd házassági szerződést

Berki megkérte Pamela kezét, szerződés is lesz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top