TV-sztárok

VV Gina vécés akciójában a melle is megvillant, ez az esti Való Világ 8

Megértjük, hogy mindenkinek különböző idő kell, amíg feloldódnak a gátlásai, VV Gina most itt tart a folyamatban. A Való Világ 8 vécés jelenetét videóban nézheted meg.

Miután VV Lóri feladta a Való Világ párbajt, Gina költözhetett a villába. Ennek két napja, és ezalatt már láthattuk, milyen formás lány, amikor zuhanyozott, most pedig a vécés jelenetében még egy cicit is villantott. Noha feltételezzük, ezt nem így tervezte. 

VV Gináról tudjuk, hogy Nádai Anikó a példaképe, egyszer ugyanis szeretne majd műsorvezető lenni, és talán nem érzi helyénvalónak, hogy csak úgy meztelenkedjen egy játékban. Ami csak azért lesz nehézkes, mert az egész Való Világ arról szól, hogy a nap 24 órájában figyelnek a kamerák. 

Az, hogy a mostani szériában sokkal merészebbek a szereplők, talán VV Ginának kedvez, mert az biztos, hogy pucér VV Vivien és “jó numera” VV Evelin mellett gyakorlatilag apácának látszik. Nem is csoda, a ha lányok féltékenyek rá. 

Olvass még többet a Való Világ 8.-ról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top