TV-sztárok

Való Világ 8.: Így ölelkezett éjszaka VV Lóri és VV Dina

Lóri önként kisétált a Való Világ-villa kapuján. VV Dina pedig a stúdióban várta. Volt is nagy ölelkezés, meg könnyek nélküli sírás.

VV Dina könnyek nélküli sírásával és VV Lórinem tartottam be az ígéretemet” mondatának ismételgetésével telt a két villalakó vasárnapi találkozása. Minderre azért kerülhetett sor, mert Lóri úgy döntött, hogy párbaj nélkül kisétál a villából, mondván, nagyon hiányzik neki a családja. A fiú állítása szerint azért döntött így, mert ha nyert volna a párbajon (erre egyébként nem lett volna esélye, mert a nézők 64%-a Dávidra voksolt), akkor is kijött volna később, így pedig Dávid értelmetlenül esett volna ki. Az is igaz, hogy mi sem tudnánk egy olyan helyen élni még x hónapig, ahol nulla, azaz nulla ember vár minket vissza. De Dávid önelégült fejétől is sikeresen fára mászunk már. A lényeg, hogy a Dina–Lóri párosnak immár mindkét tagja kint van. Megtörtént a nagy találkozás. Íme:

 Aki szeretné végignézni a csodálatos találkozást, annak íme a videó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top