TV-sztárok

Csonka András a kigyúrt testén viccelődik

Sosem volt egy nagydarab ember Csonka András, aki most komoly edzésbe kezdett, hogy változtasson a megjelenésén. Arról, hogy kigyúrta magát, a színész maga viccelődött.

A hét elején már kiderült, hogy Csonka András rengeteget fogyott, és úgy érezte, ideje életmódot váltania. Erről a Blikknek mesélt először, ahol a Mokkában bemutatott képek is megjelentek.A sztorit Szebeni István rezzenéstelen arccal úgy vezette fel a Mokkában, hogy micsoda változás ez, Demcsák Zsuzsa nem tudta megállni mosolygás nélkül.

Csonka András a kigyúrt testén viccelődik

“Amikor reggel megláttam a tartalomjegyzéketeket, hogy Csonka Pici kigyúrta magát, arra gondoltam, hogy úristen, mire számítanak a nézők” – kezdte a Mokkában a színész, aki jót nevetett azon, hogy vele kapcsolatban egyáltalán felmerült az a “kigyúrta magát” kifejezés.

Csonka András a kigyúrt testén viccelődik

Ahogy korábban a Class Fm-nek is elmondta Csonka András, nincsenek komoly tervei, csak szeretett volna életmódot váltani.

“Meg persze szeretnék egy piaci rést betölteni ezzel az edzéssel, hogy hátha még egy kis edzéssel bekerülhetek a következő Feláldozhatókba”  viccelődött.

Heti háromszor jár le edzeni, de szerinte ez a minimum ahhoz, hogy valami eredményt elérjen. “Nem mondom, hogy látszódik, de híztam öt kilót. Négy-öt hónapja edzek.”

Vadon Jani rákérdezett, hogy akkor a mostani képek nagyon régiek-e, de Csonka András csak nevetett: “Sajnos nem. De igazad van, ezen a fotón úgy nézek ki, mintha még soványabb lennék. Most már nem készítek előtte utána képet, már minek, ennél jobb már nem leszek, én erre saccolok.”

Csak hogy lássuk, milyen képekről is beszélünk, a napilap fotóit bemutatta a Mokka: 

Csonka András a kigyúrt testén viccelődik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top