TV-sztárok

18+: Ez történt VV Vivi és Soma között éjszaka

VV Vivien és VV Soma együtt töltötték az éjszakát a Való Világban. A helyzettel láthatóan mindketten nagyon elégedettek voltak. VV Vivi reggel el is mesélte, mi történt.

Forrósodik a helyzet a Való Világban és bár korábban is fontos szerepet játszott, most már egyre inkább minden a szexről szól, ami VV Vivinek kiemelten fontos, hiszen imádja a meztelenséget, már többször is megmutatta magát pőrén a villalakóknak, na meg a nézőknek, hiszen, mint rájött, veszi őt a kamera.

18+: Ez történt Vivi és Soma között éjszaka a Való Világban

VV Vivien most Somával töltötte az éjszakát, mielőtt lefeküdtek volna aludni, megmasszírozták
egymást. A reggeli ébredés után pedig, amikor a többiek érdeklődtek, hogy mi történt az éjszaka. VV Vivi csak ennyit mondott: “Soma kinyalt, utána szexeltünk…”

 VV Viviennel furcsa dolgok is történtek a villában, például úgy érezte, hogy elmegátlót kell készítenie magának, hogy így védekezzen az ufók ellen. Legutóbb pedig arról nyilatkozott, hogy megnőtt a cicije és a popója, aminek nagyon örül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top