TV-sztárok

Katus Attiláék nyelves csigaként keveredtek

Ezek tényleg teljesen megőrültek! Katus Attila és csapata annyira próbált haladni előre, hogy nyálkás csigaként gabalyodtak össze és mindenük összeért...

Nehéz feladatot kapott az Ezek megőrültekben a kecskék csapata. Nem volt egyszerű, de végül teljesítették a távot a Pancs-Airben. Közben azért néha összeszólalkoztak. Kasza Tibiék pedig oldalról biztatták őket, na és persze kárörvendtek…

Katus Attiláék nyelves csigaként keveredtek

Körülbelül mint a nyálas csigák eső után, úgy voltunk összekeveredve. Tehát gyakorlatilag minden testrészünk csúszott egymáson össze vissza…”  – mesélte el az élményeit egy furcsa hasonlat segítségével Katus Attila.

Katus Attiláék nyelves csigaként keveredtek

De nemcsak Katus Attila, hanem Steiner Kristóf is egy hasonlattal élt a nem mindennapi látvánnyal kapcsolatban. Neki a hangyák jutottak eszébe... “Rendkívül furcsa látványt nyújtottak, mint amikor a hangyák próbálják a morzsákat átadni egymásnak és ilyen sorláncban közlekednek… Azzal a különbséggel, hogy a hangyák haladnak…” – mondta. Ezek tényleg megőrültek! Nézd meg te is, mit műveltek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top