TV-sztárok

Ezért fogyott le drasztikusan Bangó Margit

Bangó Margit drasztikus fogyásának részleteiről és okairól mesélt ma reggel a Mokkában. Azt mondta, sokkal energikusabbnak érzi magát, mióta lefogyott.

Bangó Margit több mint 12 kilót fogyott, sokan már aggódni kezdtek, hogy valami betegség áll a fogyás hátterében. Az énekesnő elmondta, mindenkit szeretne megnyugtatni, nincsen semmi baja, tökéletesen jól van.

Elmesélte, hogy, amikor a gyomorműtéte előtt az unokája, Tina még fogyókúrával akart lefogyni, ő úgy döntött, szolidaritást vállal, és közben bebizonyítja, hogy tényleg le lehet fogyni fogyókúrával. Kivonta az étkezéséből a szénhidrátot, ha főzött is hizlaló ételt a gyerekeknek, nem evett belőle.

 Elárulta azt is, hogy a lecsós nokedli hiányzik neki a legjobban, mert az a kedvence. De megéri az odafigyelés. Így néz ki Bangó Margit most:

Ezért fogyott le drasztikusan Bangó Margit

És ilyen volt 2013-ban, Lakatos Márkkal. Azt mondja, mióta fogyott, sokkal jobban érzi magát, úgy érzi, könnyebben mozog a színpadon is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top