TV-sztárok

Három új műsort is indít az RTL Klub

Három új műsort is indít az RTL Klub vasárnap. Startol a csatorna saját cukrászversenye, a SütniCake, a HighLife című műsorban bemutatják, mi kell a jó élethez, míg a StílusKalauz eligazít az aktuális trendek között.

Október 2-án vasárnap elindulnak az RTL Klub őszi időszakra szánt új műsorai. Az RTL a vasárnapi ebédhez a SütniCake című műsorral hozza meg a néző étvágyát. Magyarország első tortadizájner-versenyében 12 cukrász méri össze tudását hétről hétre Valkó Eszter műsorvezetése alatt, hogy a végén csak egy maradhasson. A győztes kiadhatja első szakácskönyvét.

A sütik után egyből indul a HighLife című műsor, ami a sikeres embert állítja középpontba. A néző megismerheti a jó élethez vezető utat a pénzügyi élet és a szórakoztatóipar sztárjai kalauzolásával. A műsort az Éjjel-nappal Budapestből és a Nyerő Párosból is megismert Kovács Dóra vezeti.

A sort az új műsorok közül a StílusKalauz zárja, ami eligazítja a nézőt az aktuális trendek világában, legyen szó lakberendezésről, autókról, mobilokról vagy egyéb high-tech cuccokról. A műsor készítői a hétköznapi életben használható tanácsokkal is ellátják a nézőt. A műsor stílusszakértője Pusztai Olivér stylist lesz, a műsorvezető pedig Somogyi Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top