TV-sztárok

Vastag Csaba már tudja, ki nyeri a Star Academyt

Vastag Csaba Szerint borítékolható, hogy ki nyeri a Star Academyt. Elmondta a véleményét Ossó Balázs veszélyzónába kerüléséről és a lányokról is.

Vastag Csaba éppen a Star Academybe tartott, útközben nyilatkozott a Red Carpetnak. Heti vezetőtanárként szinte minden percét az akadémián tölti és nagyon élvezi a feladatot. “Ez egy nagyon új és nagyon izgalmas feladat, mert nagyon szeretek tanítani és megosztani új információkat, és a bennem felgyülemlett mindenféle tudás már kikívánkozik belőlem, de ilyet még nem csináltam, nagy a felelősség, de nagyon jól érzem magam benne, és úgy látom, hogy megfogadják a jó tanácsokat és tudnak is építkezni belőle” – mondta.

Vastag Csaba már tudja, ki nyeri a Star Acadenyt

Vannak, akikben már most látja a sztárt, és a győztes személyére már akár fogadni is merne. “Kb. az első 5‐re van tippem nagyjából, de ezt most nem mondom meg, inkább leírom egy borítékban, és lepecsételem és közjegyzővel aláíratom, és majd a végén meglátjuk, hogy így lesz-e. Sőt  egy másik borítékba meg leírom, hogy ki fogja megnyerni, és erre fogadhatunk is szerintem” – mondta.

Vastag Csaba arra is kitért, hogy szerinte Ossó Balázs még nem fog kiesni. És a lányokról is elmondta a véleményét szépen sorban:

  • Alexáról: “Őrá azt tudom mondani, hogy mindig következetes és mindig  jó öntudattal rendelkezik, mindig jó irányba fejlődik, nagyon jól csinálj a dolgait.”
  •  Eszterről: “Az egyik legszebb hangú és legkülönlegesebb tehetség, akit ismerek itt ebben a műsorban.”
  • Brigiről: “Sokszor szigorú vagyok vele, és sokszor a szemére hányom azt, hogy ha már  egyszer így megbíztam benne, akkor ne toljon ki velem, de igazából, hogyha nem teljesít jól, akkor  nem velem fog kitolni, hanem saját magával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top