TV-sztárok

Így változik nővé Homonnay Zsolt

Homonnay Zsolt egy eszményi produkcióra készül a Sztárban sztárban. Elmesélte, hogy mi számára a legnagyobb feladat a nővé válásban és az egész produkció létrehozásában.

Homonnay Zsolt pusztító MC Hammer produkciója után egy újabb nagy feladatra készül, ezúttal nővé kell változnia, ugyanis a most szombati Sztárban sztárban Eszményi Viktória bőrébe bújik majd. Mint a Mokkában elmondta, az az igazi nehézség, hogy nem úgy kell csinálni, mint Eszményi Viktória, hanem azzá kell válni, hogy a produkció ízléses és ne parodisztikus legyen. Eszményi Viktória ugyanis egy jelenség “csajszis, friss, csilingelő, olyan kis napsütötte” –  mondta Homonnay Zsolt.

Eszményi Viktória 35 éve szerepelt a táncdalfesztiválon. Homonnay Zsoltnak szerinte sem lesz könnyű dolga. Nem kételkedünk a remek alakításában, és az is biztos, hogy a nagy masnival, magassarkúval, kis szoknyával remekül megidézi majd a miliőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top