TV-sztárok

Majka kettétörte Fresh Andi balettkarrierjét

Fresh Andi hosszú évekig balettozott, visont már abbahagyta, de vajon mi köze van mindehhez Majkának? Mint kiderült, meglehetősen sok...

Testhezálló kérdést kapott a bombaformában lévő Fresh Andi az Ezek megőrültek Sár-kvízében. Balettos pozíciók közül kellett kiválasztania a kakukktujást. Ez gond nélkül ment neki, hiszen, mint kiderült, hosszú évekig balettozott. Látszott rajta, hogy a kérdés hatására nosztalgikus hangulatba került.

Majka kettétörte Fresh Andi balett karrierjét

Adódik a kérdés, hogy vajon miért hagyta abba tíz év után. Fresh Andi később erről is beszélt. Elmondta, hogy Majka 14 évvel ezelőtt eltörte a lábujját, és azóta nem tud spicc cipőt húzni… Tehát Majka kettétörte a balettos karrierjét. Arról nem beszélt, hogy hogyan történt a szerencsétlen eset, azaz a lábujjtörés, pedig kíváncsiak lennénk a részletekre.

 “Majka kettétörte a balettos karrieremet is…” – hangzott el Fresh Andi szájából. Az is szócska miatt felmerül a kérdés, hogy vajon hány nő hányféle karrierjét törte ketté az évek során Majoros Péter?

Majka kettétörte Fresh Andi balett karrierjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top