TV-sztárok

Ismeretleneket házasít össze az RTL Klub az új műsorában

Új párkereső műsort indít RTL Klub Házasság első látásra címmel. A műsor sok szempontból rendhagyó lesz... Reméljük, a házasságok nem végződnek majd gyors válással.

Az RTL Klubon hamarosan induló Házasság első látásra című műsor egyben egy szociális kísérlet is lesz. A Magyarországon még ismeretlen formátum Dániából származik, de számos országban, így az Egyesült Államokban és Ausztráliában is nagy sikert aratott. Pedig elsőre elég bizarrul hangzik.

Ismeretleneket házasít össze az RTL Klub az új műsorában

A műsorba jelentkezőket ugyanis egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg. A tudományos módszereken alapuló teszteket követően pedig megkeresik a jelentkezők tökéletes partnereit. A csavar, hogy a tudomány szerint egymásnak teremtett párok az oltár előtt találkoznak először, és ismeretlenül házasodnak össze. A nászút után összeköltöznek, és négyhetes együttélés után döntenek, hogy együtt maradnak, vagy elválnak.

 Vagyis vakrandi helyett vakházasságra lehet jelentkezni és a Házasság első látásra abban is újszerű lesz, hogy nem a házasságig vezető utat kíséri figyelemmel, hanem azt, ami a boldogító és igencsak vakmerő “igen” kimondása után történik. Az RTL Klub már keresi a bátor jelentkezőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top