TV-sztárok

Sírva nézte végig Tivy barátnője a VV-szexet – Aurelio vele sírt

Kódolva volt ez a jelenet. Nem egy Való Világ-villalakó hagyott kint barátot vagy barátnőt. Most VV Tivy párja szembesült azzal, amint a VV8 játékos szexelt VV Zseraldinnal.

Mindezt pedig élőben, a BeleValó adásában nézhette meg Brigi, aki nem is tudta sokáig tartani magát. Aurelio már előre tudta, mi következik, látszott is rajta, hogy kínban van. Mert azért még a Való Világ edzett versenyzőjének is kínos, ha le kell vetíteni azt a szexjelenetet, na.

Sírva nézte végig Tivy barátnője a VV szexet - Aurelio vele sírt

VV Tivy barátnője méltóságteljesen és higgadtan megfogalmazta az érzéseit, bár nézőként kiváltott némi együttérzést, azért felmerült a kérdés: tulajdonképpen mire számított? Brigi szerint VV Zseraldin túlságosan nyomult, ez okozhatta a bajt.

Sírva nézte végig Tivy barátnője a VV szexet - Aurelio vele sírt

És akkor ő még valószínűleg azt sem tudta, tulajdonképpen mi történt, de ezzel nem volt egyedül: VV Tivy sem tudta, mit és hova tett az este. Mivel VV Zseraldin esemény utáni tablettát kért, talán már neki sem kellett találgatnia.

Na, de az, hogy az élő adásban Brigi elsírta magát, még Aureliót is meghatotta. Még a pólóját is felajánlotta a síró lánynak.

Hát, ilyenek történnek arrafelé mostanában.

Sírva nézte végig Tivy barátnője a VV szexet - Aurelio vele sírt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top