TV-sztárok

Fiatal felnőtteknek szól az új tévéadó, az RTL Spike

Fiatal felnőtteknek indít csatornát a Viacommal közösen az RTL, RTL Spike néven. A vadiúj csatornán eddig nálunk nem vetített sorozatok és helyi gyártású tartalmak is lesznek.

Decemberben indít új tévécsatornát a Viacom az RTL Magyarországgal együttműködésben RTL Spike néven. A Magyarországon eddig ismeretlen televíziós formában induló csatornán különleges, hazánkban még nem vetített nemzetközi sorozatokat és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmak is helyet kapnak majd. Az RTL Spike programstruktúrájáért a Viacom felel, míg az RTL a márkaépítéssel és műsorgyártási tapasztalatával és kereskedelmi értékesítésével foglalkozik majd.

Fiatal felnőtteknek szól az új tévéadó, az RTL Spike
Az RTL Spike logója 

A Viacom korábban több csatornát is sikerrel vezetett be a magyar piacra, így ők hozták be a Comedy Centralt, a Paramount Channelt, a Nickelodeont vagy az MTV-t. A fiatal felnőtteknek szóló Spike az Egyesült Államokban már az egyik legsikeresebb kábelcsatorna, de Európában még az elején tart a bevezetése.

Az RTL Spike decemberben indul Magyarországon.

Olvass még az RTL csatornáiról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top